Ücretsiz Kargo

İlerleyen Kadının Mottosu - MOVING FORWARD

Güçlü, bağımsız ve hiçbir zaman hayallerinin peşinden koşmayı bırakmayan, hayatın karşısına çıkarttığı engelleri birer birer aşan kadın, kısacası Kismet by Milka kadını. Anlamak zordur kadınları. Karmaşık ve derin dünyalarını ancak istedikleri kadar açarlar dünyaya. Ancak bilinen bir şey varsa o da kadınların doğasında bulunan tutku, güç, azim ve her zaman daha iyi olma, ilerleme isteği. İşte tam olarak bu moving forward!

Kismet by Milka’nın ilham perisi kadınlar işte tüm bu yönleriyle marka olarak bize sürekli ileri gitme konusunda da ilham veriyor. Hayal etmeyi bırakmayan, pes etmeyen, kendini güzelleştirirken etrafını da güzelleştiren, ilerleyen kadınların markası Kısmet by Milka , #movingforward mottosuyla kadınlardan aldıkları ilhamı tekrar kadınlara vererek onlara aslında ne kadar güçlü varlıklar olduklarını kendileri üzerinden bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor.

Kısmet kadını dediğimizde mükemmel kadını tarif etmiyoruz aslında. Hayat denen yolculuğun içinde her günü olduğu gibi karşılayan ve her yeni günü yeni bir deneyim olarak kucaklayan, duygusal, kuvvetli, zaman zaman kontrolsüz olabildiği gibi aynı zamanda huzurlu ve kendinden emin, olduğu gibi bir kadından bahsediyoruz.

En önemlisi ise bu kadının hayatın içindeki ilerleyişinden asla vazgeçmeyişi… Kusursuzluğun ve mükemmelliğin empoze edilmeye çalıştığı günümüz dünyasında aslında biz marka olarak gerçek ve doğal olanın peşindeyiz.

Birçok zıtlığı bir arada taşıyan kadınlar gibi Kısmet by Milka da bu zıtlıklardan ilham alan ve beslenen bir marka. Hayat denen kaotik düzenin içinde sürekli ilerleyen, başarılı, vazgeçmeyen kadınlar gibi biz de ne kadar başarılı olursak olalım her zaman hayal etmeye ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz… #movingforward

Yorumunuzu yazın (bütün alanlar doldurulmalıdır)

Yorumlar gönderilmeden önce onaya tabidir.

Koleksiyonlarda Ara